Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Rode mul met venkel en een saus van oranjebitter
Zalm in pittige kokosroom
EntrecĂ´te met Perigueuxsaus
Gevulde varkenshaas met aardappelpuree en groenten uit de oven
Geitenkaas met dadels, vijgen en abrikozen
Crema Catalana
Lamsfilet gevuld met Parmaham, kalfsfricandeau en Emmentaler, gekonfijte groenten en aardappeltournedos
Langoustines met raapjes, rammenas, basilicumolie en schaaldierensaus
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken