Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Hertenrack met port-wild saus, en garnituur van wortelcrème, spruitjes, jonge wortel en pommes Parisienne
Provençaalse vissoep
Italiaanse gevulde mosselen met ciabatta en kruidenboter
Iberico kotelet, snijbonen, tuinboontjes, gekonfijte roseval aardappel, jus van rode wijn en zomertruffel
Lemon-meringuecake
Knoflook-erwtensoep met cashewcrème
Canard à l’orange, pommes soufflées au laurier et brocoli aux amandes
Coquilles met Tarte Tatin van venkel
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken