Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Tartaar van entrecote met gepocheerd scharrelei en truffel
Peren Spoom
Sabayon van steranijs en kaneel met gepocheerde peer en gezouten karamelijs
Auberginebeignets ( naar het recept van Yotam Ottolenghi)
Kalfszwezerik met Madeirasaus, gesmoorde prei en aardappelpannenkoek
Spinazie-gorgonzola soep met grissini
Schiedams trio van vis
Ricottagnocchi, erwtensaus met paddenstoelen, asperge en spiegeleitje
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken