Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Hartige taartjes met knoflookcrème, heilbot en spinazieballetjes
Turrón intxaursalsa semicongelado (turrón de nuez congelado) con jarabe de café
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Vitello tonnato met een amuse van tonijntartaar
Chocolade bavarois bol met framboos en aalbes
Hertenrack met port-wild saus, en garnituur van wortelcrème, spruitjes, jonge wortel en pommes Parisienne
Tartaar van dorade met gamba, crème van dille, frisée sla, groene asperges en sjalot vinaigrette
Aspergesoep met gerookte paling en Noordzeegarnalen
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken