Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Entrecôterolletjes met rösti en dragoncrème
Visbordje
Sous-vide bereide eendenborstfilet met selderijremoulade, kikkererwtenmousseline en gekarameliseerde wortel
Parelhoenderfilet met gebakken witlof en bospaddestoelen
Kalfsoester met cantharellen in cognacsaus en pommes duchesse
Yotam Ottolenghi’s geroosterde aubergines
Citroenverrassing
Zalm met bospeen, paksoi en kokossaus
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken