Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Romige soep van witlof en brie
Gebraden eendenborstfilet met bietjes, paddenstoelen en peperige saus
Lamsrack met muntmarinade
Caesarsoep
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Hors d’oeuvres variés avec roulés aux olives
Tarte Tartin van sjalotjes met citrusjus en geitenkaas
Varkenshaas met pastinaak gratin en kersen chutney
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken