Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gebraden Hazenrug met Tonkabonen-chocolade saus, spitskool en aardappeltaartje
Carpaccio van coquilles met truffelvinaigrette en knolselderij
Tartaar van dorade met gamba, crème van dille, frisée sla, groene asperges en sjalot vinaigrette
Côte de Boeuf met ansjovissalsa en gebakken krielaardappeltjes
Scaloppine met marsala, spinazie en polenta
Gelakte varkenswang met gekarameliseerde witlof en Vlaamse friet
Vanilleparfait met peer en karamelsaus.
Ceviche van heilbot met gember en chilipeper
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken