Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gebraden eendenborstfilet met bietjes, paddenstoelen en peperige saus
Italiaanse chocolade truffels
Saoto soepje
Gegrilde en gerookte ribeye met knoflook
Langoustines met raapjes, rammenas, basilicumolie en schaaldierensaus
Pittige groentesoep met maistortilla chips
Rode poonfilet met polenta en bospeencrème
Een Italiaans-Frans huwelijk, een éclair gevuld met gorgonzola
Drie feestelijke amuses
Currysoep met king prawns, paksoi en twister
Dessert van bosvruchten en kwark gegarneerd met noga
Visbordje
Kaasvariaties met verse vruchten
Chocolade omelet Sibérienne
Duo uit Stellendam en Limburg, verpakt in een soesje
Oesters bearnaise en oesters Bloody Mary
Biefstuk met Bearnaisesaus en Franse frietjes
Panna cotta met gepocheerde peer, verse vruchten en twee sauzen
Kabeljauw met dillecitroenboter, zwarte rijst, zoetzure spitskool, sojabonen en venkelsaus
Pepermuntparfait van crème de menthe en chocoladesaus
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2022 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken