Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
[roksprocket id=”8″]
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Thourinssoep
Kalfsoester met cantharellen in cognacsaus en pommes duchesse
Mousse van frambozen in een filo-krul op een bedje van peer
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Ceasarsalade met kipgehaktballetjes
Met roos geparfumeerde gepocheerde perziken en honingyoghurt met kattentongen
Gamba’s met gemarineerde gele en gerookte rode bietjes en witlofsalade
Tomatentartaar met avocado en een kwarteleitje
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken