Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
[roksprocket id=”8″]
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Sabayon van steranijs en kaneel met gepocheerde peer en gezouten karamelijs
Open lasagna met zalm, citroenricotta en komkommerspaghetti en basilicumolie
Fazant met savooiekool, druiven en rode wijnsaus
Portobelloburger met pesto en ovenfriet met vegan mayonaise
Perzik-frambozentaart met hazelnoten
Walnotentaart met armagnacpruimen
Zoete pannenkoek met geitenkaas en peer
Iberico kotelet, snijbonen, tuinboontjes, gekonfijte roseval aardappel, jus van rode wijn en zomertruffel
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken