Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Peren Spoom
Met roos geparfumeerde gepocheerde perziken en honingyoghurt met kattentongen
Varkensgebraad met twee soort vijgen en een variatie van zomergroenten
Gemarineerde zalm met langoustines
Risolle met pangsitsaus en atjar ketimoen
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Courgetteduo met varkensmedaillon
Roulé Marquis
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken