Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Boeken
[roksprocket id=”13″]
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Soeptrio met Parmezaankoekje
Drie gerechtjes met garnaal
Yotam Ottolenghi’s geroosterde aubergines
Sous-vide bereide eendenborstfilet met selderijremoulade, kikkererwtenmousseline en gekarameliseerde wortel
Wijtingpaté
Rode bieten met mierikswortelroom
Getruffeerde kip met proseccosau
Rokerige paprikasoep met dronken garnalen
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken