Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gebraden eendenborstfilet met bietjes, paddenstoelen en peperige saus
Perzik-frambozentaart met hazelnoten
Mango-kokos nagerecht
Doperwtenroomsoep met pistou en kaaskrullen met spek
Tongrolletje op z’n Oostends
Gekonfijte scharfilet met zeekraal en aardappel-roomsaus
Gebakken zalm met geroosterd venkelzaad, met aardappel- citroenschijfjes op een bord met broccolicrème
Romige soep van gerookte pastinaak met truffel
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken