Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Foie gras met Coquilles St. Jacques, witte kool, saus van witte port en krokantje van briochebrood
Zeebaars met gebakken banaan en gekonfijte eendenmaagjes
Hartige appelstrudel en honing-appelsorbet
Conghiglie gevuld met gorgonzola en walnoten
Panna cotta met gepocheerde peer, verse vruchten en twee sauzen
Coquilles St. Jacques met beurre blanc
Lamsbout met groene groenten en pestosaus
Haringtartaar met groene kruiden en gefrituurde kapperappeltjes
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken