Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Salade van artisjokken, asperges en gebakken kwartel
Crème patissière met aardbeien in kersensaus en crumble
Sint Jacobsschelpen met amandelen, dille en witlof
Gebakken zalm met geroosterd venkelzaad, met aardappel- citroenschijfjes op een bord met broccolicrème
Diverse amuses voor Pasen
Tartelette met pijnboompittenspijs en calvadosmousse
Tomatentartaar met avocado en een kwarteleitje
Ceviche van coquilles gemarineerd in Yuzusap met peperige guacamole
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken