Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Kabeljauw met dillecitroenboter, zwarte rijst, zoetzure spitskool, sojabonen en venkelsaus
Quiche Lorraine met garnering van tomatensalade
Parmezaanmandjes met avocadosalade en garnaal
Conghiglie gevuld met gorgonzola en walnoten
Côte de Boeuf met ansjovissalsa en gebakken krielaardappeltjes
Frambozen met vanille-frambozensaus en krokant schuim
Kletskop met crème caramel, yoghurtijs en frambozen
Pasta al Limone
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken