Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Fazant, eendenlever-fazantmousse, pastinaakpuree en zuurkool
Hartige appelstrudel en honing-appelsorbet
Piemonte paprika’s
Spinazie-gorgonzola soep met grissini
Kip kerriesoep met pastinaakchips
Gemarineerde mango met kokosroom en boudoirs
Bruschetta met geitenkaas, tomaat en salsa
Ceviche van heilbot met gember en chilipeper
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken