Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Crème patissière met aardbeien in kersensaus en crumble
Makreelrilettes met venkelvinaigrette en dragonmayonaise
Scampi met gazpachosaus van avocado’s
Kaasvariaties met verse vruchten
Lasagne van Kernhem met dadels, walnoten, olijven en rode uiencompote
Heldere bouillon met kalfsleverquenelles en bladerdeegrondjes
Hartige appelstrudel en honing-appelsorbet
Foie gras met Coquilles St. Jacques, witte kool, saus van witte port en krokantje van briochebrood
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken