Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Burrata met geroosterde druiven en basilicum en toast met avocadoboter en tomatensalsa
Makreelrilettes met venkelvinaigrette en dragonmayonaise
Mini bosvruchten, sinaasappel en chocolade pavlova's
Salade met geroosterde vijgen, honingtijmspekjes, roquefortdressing en hartige saladebiscuits
Zeevruchtenterrine
Tongrolletje op een risottokoekje
Haringtartaar met groene kruiden en gefrituurde kapperappeltjes
Kabeljauw in ’t groen met spinazieflan
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken