Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Geitenkaas met dadels, vijgen en abrikozen
Vitello tonnato met een amuse van tonijntartaar
Paddenstoelentaartje (waar een kwarteltje over vloog)
Scaloppine met marsala, spinazie en polenta
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
Soeptrio met Parmezaankoekje
Luchtig geitenkaastaartje met gemberroom
Bloemkool met Italiaanse kaascrème
Gegrilde lamsfilet met amandelsalsa en oranjebloesem
Tongrolletje op een risottokoekje
Scampi met gazpachosaus van avocado’s
Zeebaars met gebakken banaan en gekonfijte eendenmaagjes
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2023 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken